Ja mam MY2008
- MFD
- Audio
- Setup
- Display OFF
opcje Vehicle status pokazuje się wtedy kiedy ma coś do "powiedzenia"
- MFD
- Audio
- Setup
- Display OFF
opcje Vehicle status pokazuje się wtedy kiedy ma coś do "powiedzenia"
Sam mając swego czasu 90KM O1 mówiłem sobie tylko lekki sofcik na 120KM a skończyło sie na 170KM

odkąd masz juz bez niego nie umiesz jeździć
A tak serio to koszt tak fajnie zrobionych wskazań bez najmniejszych kombinacji kabli, czujników, mieszania, kombinowania klejenia, słupków itp za takie śmieszne pieniądze - to az sie prosi. Może gdyby kosztowało to 2000-3000zł bym sie zastanawiał ale nie 5 stówek
. 5 stówek dzięki którym silnik poprzez takie dbanie może zrobić kilkaset tyś więcej zanim cos go zaboli. Może ale nie musi. Na pewno wyjdzie to dla niego z korzyścią niż z strata.
superowo !!
Nie uważasz ? Odchodzi ci grzebanie w instalacji montaż czujników adapterów przejściówek, kabelków etc. A wskazania są dokładne bo bezpośrednio z kompa samochodu. Koszt też mniejszy niż dokładne zegary etc ..
Po dłuższej zabawie temp. oleju wskoczyła na 95. Więc przejąłem kamerę i kolega zaczął sie kręcić ja w tym czasie odpuściłem na max dmuchawę przed następnym moim kręceniem. W ten sposób mogłem na bieżąco kontrolować temp. Po godzinie zabawy musiałem na chwile nawet uchylić maske.
tak ze od poniedziałku 2 tygodnie i bedą juz w waszych furach 

- właśnie dostałem info ze dojechały. Po powrocie do domu pakuje je i jutro wysyłka
, czekamy na kabelki z niecierpliwością :szeroki_usmiech

Komentarz